Make up met een verhaal

Meks Cosmetics is onderdeel van Beautysalon The Brow Club. Dit make-up merk is ontstaan uit passie voor beauty. Marit, eigenaresse van The Brow Club, is schoonheidsspecialiste en ontwerpster van de make-up lijn Meks Cosmetics.

De producten van Meks Cosmetics zijn met zorg geproduceerd en allemaal dierproefvrij!

De naam Meks is ontstaan uit mijn initialen. 

Door mijn jarenlange ervaring in deze branche wist ik precies wat ik wel en vooral niet in een product wil. Om deze reden en al mijn eisen heeft het ook lang geduurd voordat ik helemaal blij was met de make-up.

Als je vragen hebt mag je altijd een mailtje sturen met je wensen en een duidelijke foto van je gezicht erbij en dan help ik jou de juiste keuzen maken.

Veel shop plezier!

Liefs Marit

 

The Brow Club

The Brow Club is een gecertificeerde salon waar 1 op 1 advies wordt gegeven en vooral de tijd voor u wordt genomen. Gevestigd in het centrum van Culemborg.

De Producten die in de salon gebruikt worden zijn allemaal gecertificeerd volgens de norm. In de salon kun je ook Make Up van Meks Cosmetics kopen. De kleuren mogen altijd getest worden in de salon, zo kan ik je ook het beste advies geven. Overgevoeligheid is niet uit te sluiten, daarom is het altijd mogelijk om van te voren een allergietest uit te voeren.

Ik blijf continu bezig met de nieuwste trends en bijscholing zodat ik jou de behandeling kan geven die bij je past.

Als er iets is wat mij voldoening geeft, is het om jou met een lach de deur uit te laten gaan!